Alle raadplegingen zijn na afspraak.

U kan uw afspraak on-line maken op www.afspraken.be of telefonisch via 056 372754.

Gelieve steeds uw eID, kids ID of ISI+ kaart mee te brengen naar de raadpleging.

Maak steeds één afspraak per persoon.  Indien u met twee of meer personen op raadpleging wenst te komen, gelieve dan ook twee of meer afspraken vast te leggen.

Heb je een dringend probleem, neem dan telefonisch contact op.  Gelieve nooit te mailen met een dringende vraag.

Als u wenst te annuleren, doe dat dan tijdig zodat iemand anders  geholpen kan worden.

Is de on-line agenda volzet en u hebt een probleem waarvoor je die dag nog een oplossing nodig hebt, neem dan telefonisch contact op. Er wordt gezocht naar een oplossing. 

Hebt u meer dan één probleem dat u wil aanbrengen op de raadpleging  dan kan het zijn dat er een 2de afspraak gemaakt wordt, afhankelijk van het probleem.  Sommige zaken kunnen niet vlug of snel worden afgehandeld.  Goede geneeskunde vraagt vaak tijd.

Voor attesten en formulieren dient altijd een afspraak gemaakt te worden.  Deze worden ingevuld en afgegeven tijdens de raadpleging.  Vragen voor valse attesten zullen altijd geweigerd worden.

Telefoons worden als heel storend ervaren voor zowel de patiënt als de arts. Om de raadpleging vlot te laten verlopen, wordt er gewerkt met een telesecretariaat.  Het secretariaat is bereikbaar van maandagmorgen tot vrijdagavond van 8 uur tot 19 uur.